Bilete de avion
Bucureşti Olbia

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Olbia

Image

Bilete de avion Bucureşti Olbia (BUH - OLB), Italia - rezervați bilete de avion ieftine şi zburați spre Olbia


Profită de prețurile avantajoase ale biletelor de avion şi zboară spre Olbia cu Lufthansa! Bilete de avion Bucureşti Olbia (BUH - OLB), Italia. Olbia,situata în nord-estul Sardiniei, este una dintre principalele zone de acces pe insulă. La doar câţiva kilometri distanţă se află faimoasa Costa Smeralda, una dintre localitățile la modă pentru vacanţele estivale ale VIP-urilor italiene și internaționale: actori, fotbaliști de succes, oameni de afaceri își dau întâlnire în localul Billionaire, iar Costa Smeralda se transformă într-o adevărată pasarelă festivă. Daca va doriti o vacanta relaxanta, este suficient să vă îndepărtați câțiva kilometri și vă veți putea bucura de marea cristalină. Nu pierde ocazia, rezervă acum biletul tău cu Lufthansa!

Vreme: Olbia

  Azi Marți Miercuri Joi
20°C

Azi
20°C | 13°C 20°C | 12°C 19°C | 10°C 13°C | 8°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Olbia cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Olbia, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.