Bilete de avion
Bucureşti Birmingham

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Birmingham

Image

Bilete avion Bucureşti Birmingham (BUH - BHX), Marea Britanie - rezervă bilete de avion ieftine şi zboară către Birmingham


Profită de biletele ieftine Lufthansa şi rezervă acum zborul tău către Birmingham. Bilete avion Bucureşti Birmingham (BUH - BHX), Marea Britanie. Birmigham oferă atracții pentru toate vârstele. La doar câțiva kilometri de oraș, la Cadbury World, întreaga familie poate să cunoască istoria legendarei ciocolate Cadbury. Muzeul de Știința Thinktank prezintă peste 200 de expoziții, inclusiv un Planetariu și un Cinema Tridimensional. Adulții și copiii pot descoperi in Birmingham magicul ambient marin vizitând National Sea Life Centre în centrul orașului. Pentru pasionații de fotbal, cluburile Aston Villa FC și Birmingham City FC oferă vizite ghidate în respectivele stadioane. Nu pierde ocazia, rezervă acum zborul tău economic spre Birmingham cu Lufthansa.

Vreme: Birmingham

  Azi Miercuri Joi Vineri
7°C

Azi
7°C | 2°C 9°C | 1°C 10°C | 1°C 11°C | 4°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Birmingham cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Birmingham, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.